Чешката фолкпевица Хана Хорка почина от ковид, след като преди

...
Чешката фолкпевица Хана Хорка почина от ковид, след като преди
Коментари Харесай

Лудост! Как чешка певица предизвика смъртта си

Чешката фолкпевица Хана Хорка умря от коронавирус, откакто преди този момент съзнателно се болести с вируса, оповестява Военновъздушни сили. 57-годишната певица пуснала в обществените мрежи известие, че се оправя от заболяването. След два дни умряла. Хана Хорка не е била имунизирана.

Според сина й Ян Рек, тя се е заразила съзнателно, откакто той и татко му се разболели. Целта й била да получи документ за прекаран коронавирус и по-късно да може да посещава разнообразни събития.

В Чешката република хора без имунизация или документ за прекаран коронавирус не могат да влизат в кина, питейни заведения и заведения за хранене. 

Два дни преди гибелта си тя написала в обществените мрежи: " Сега към този момент ще има спектакъл, сауна и концерт “. В деня на гибелта си госпожа Хорка декларирала, че се усеща по-добре и се облякла с цел да излезе на разходка. Почувствала обаче болки в гърба и се върнала в спалнята си. 

„ След 10 минути си беше отишла “, написа в обществените мрежи синът й Ян. Хана Хорка не е била имунизирана, само че съгласно сина й, не е вярвала на странните тайни теории за имунизациите. 

„ Философията й бе, че е по-добре да се болести с коронавирус, вместо да се имунизира “, споделя Ян Рек.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР