Червените флагове са сигнали, които много често пренебрегваме във връзките

...
Червените флагове са сигнали, които много често пренебрегваме във връзките
Коментари Харесай

Има 5 червени знака, за които да внимавате в началото на връзката

Червените знамена са сигнали, които доста постоянно подценяваме във връзките си, изключително първоначално, когато пламъкът на пристрастеността и любовта грее с особена мощ и замъглява преценката ни. В началните стадии от връзката могат да се появят предупредителни сигнали, че нещо с колегата ни не е напълно наред. Тревожните червени знамена, за които е добре да следите, ще ви оказват помощ да се ориентирате по-добре в това каква персона стои против вас, какви планове има към вас, можете ли да разчитате, че връзките ви имат бъдеще и могат да се развият по здравословен метод.
Кои са алените знаци, за които да следите при започване на връзката? Ето 5 от тях.

1. Твърде доста информация, поднесена прекомерно скоро.
Някои хора се пробват да открият дълбока интимна връзка с евентуално задълбочаване още в самото начало. Те разпитват дълбоко, с цел да се ориентират в характера, личността и предишното на половинката си. Поднасят и прекомерно доста информация за себе си. Скъсяват дистанцията, което от една страна не е неприятно, само че в случай че се случва прекомерно бързо и като че ли целеустремено, може да значи, че индивидът се пробва неотложно да изтрие и не помни предходна връзка, да стартира нова и да се почувства още веднъж благополучен.
Обикновено в такива случаи значи, че индивидът не е не запомнил някогашната си половинка и се пробва да я замести. В други случаи може да значи, че си е сложил период за гонене на някаква цел – семейство, деца, сериозна връзка. В такива случаи е доста евентуално любовта, която си мислите, че има сред вас, да не съществува, а сътрудникът ви да вижда във вас единствено метод да реализира задачите си. С течение на времето може да осъзнаете, че не изпитва мощни усеща към вас, а вие сте просто средство за реализиране на задачите му.

2. Безизразност.
Безизразността може да се дължи на доста аргументи. Човек може да се срами да показва страсти при започване на връзка. Възможно е да счита, че изразяването на усеща може да го накара да наподобява слаб и уязвим. Също по този начин е допустимо да се плаши от поемането на опасности във връзките. Вероятност има и да страда от някакви психосоциални съмнения, за които ще усетите още признаци с течение на доближаването. Ако индивидът поддържа връзка с вас най-вече посредством известия или през интернет, това несъмнено е голям червен байрак. Ако онлайн се държи дистанцирано и крие страстите си, лицето му не показва никаква палитра от усеща, това е обезпокоителен сигнал.

3. Враждебност.
Това е необичаен феномен, само че е вероятен. Признаците на неприязън в общуването е доста огромен червен байрак, който да не игнорирате никога. Ако сътрудникът ви или индивидът, с който излизате на срещи, реагира враждебно на вашите въпроси и желанието ви да разберете повече за него, е съвсем несъмнено, че крие нещо и че не желае да ви допусне до себе си на прочувствено равнище. Възможно е да има проблеми с обвързването, с привързаността, може да има разминаване с желанието ви да създадете пълноценна връзка.

4. Контролиращо лъчение.
Контролиращото държание не всеки път се вижда през цялото време. Нужно е време, с цел да се прояви. В началните стадии на връзката можете да заподозрете за такова държание, като наблюдавате реакциите на колегата си към други хора. Следете за въпроси, които издават, че той има податливост към надзор, да вземем за пример – въпроси, свързани с това къде и с кого сте били, когато не сте били дружно. Инстинктът за надзор у такива хора ги тласка към любознание, което се издават с напористи въпроси от тяхна страна.

5. Твърде доста информация.
Един от алените знамена, за които да следите още в самото начало на връзката или по време на срещите, е размерът информация, който ви се сервира. Ако тя е прекомерно доста, в огромни, даже непотребни детайлности, само че в това време заричане за задълбочаване на връзка липсва, това е голямо противоречие сред думи и дейности. Дори не е нужно да имате категорично заричане. Достатъчно е индивидът до вас да демонстрира, че желае да е с вас във всеки смисъл, който една връзка допуска. Ако всичко се случва единствено на думи, това е червен байрак, който не е за подценяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР