Черно слънце обръща живота ни. След като Меркурий вече стана

...
Черно слънце обръща живота ни. След като Меркурий вече стана
Коментари Харесай

Черно слънце обръща живота ни

Черно слънце обръща живота ни. След като Меркурий към този момент стана назадничав, на 21 юни ще следим цялостно слънчево затъмнение. Денят се чака да е един от най-тежките за годината. Някои даже го съпоставят с края на света. Енергията ще е толкоз мощна, че ще даде отражение върху живота ни освен през този ден, само че и през идващите 18 месеца.

ВИЖ ОЩЕ: Меркурий към този момент е назадничав. Какво ни чака?

Следващото затъмнение – на 5 юли, ще носи още по-големи промени, тъй като съответствува за първи път с разпореждане на съвсем всички планети под един ъгъл. След тази дата всеки би трябвало да направи равносметката за миналите две години. Тя обаче може и да не е напълно справедлива, тъй като в интервала и Венера, и Меркурий ще са ретроградни.

Най-силни ще са политическите затъмнения, предизвестяват астролозите. Планът на задкулисието към този момент стартира с комикси на Божков, продължи със записи, фотоси и дронове.

Дотук годината бе същински провокираща, само че изненадите занапред предстоят, изясняват още специалистите. Сезонът на затъмненията, в който попаднахме през юни и чиято кулминационна точка е на 21 юни и 5 юли, носи със себе си обрати на ориста. Енергията на затъмненията може да промени напълно живота ни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР