Черно море с куп юноши заради положителните проби за COVID-19

...
Черно море с куп юноши заради положителните проби за COVID-19
Коментари Харесай

Черно море би Арда с юношите

Черно море с куп юноши поради позитивните проби за COVID-19 на някои от главните си футболисти и без треньора си Илиан Илиев победи Арда с 1:0 и се класира за финалния плейоф за 7-то място в шампионата. Едиственото попадение в мача вкара Исмаил Иса през първото полувреме. Черно море игра повече от 30 минути с 10 души, поради два жълти и надлежно червен картон на Жордао Кардозо.

Първото съществено състояние в срещата бе за гостите в 14-та минута, когато Румен Руменов стреля доста рисково диагонално отляво, само че вратарят на домакините Миодраг Митрович сподели отличен инстикт и съумя да избие топката. В 18-та минута Черно море поведе в резултата. Исмаил Иса бе изведен в отлична позиция от Денислав Ангелов, навлезе в наказателното поле на Арда, преодоля бранител на гостите и с акуратен прехвърлящ удар вкара за 1:0. В 40-та минута Румен Руменов стрея рисково по земя на мокрия терен, само че вратарят Миодраг Митрович улови топката.

В 51-та минута домакините можеха да удвоят преднината си. Матиас Курьор изведе в отлична позиция Денислав Ангелов самичък против вратаря на гостите Месут Юсуф, само че младият състезател на Черно море стреля неопределено от няколко метра разстояние. В 62-та минута Черно море остана с 10 души на терена, откакто Жордао Кардозо получи втори жълт и надлежно червен картон. В 72-та минута Ахмед Осман от гостите стреля рисково, само че топката попадна в ръцете на вратаря на Черно море Миодраг Митрович. В 88-та минута Исаил Иса откри непокрит в наказателното поле на Арда Стефан Станчев, само че бранителят стреля неопределено от чиста позиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР