„Черно море е богатство. С научните изследвания, иновациите и сътрудничеството,

...
„Черно море е богатство. С научните изследвания, иновациите и сътрудничеството,
Коментари Харесай

Мария Габриел създава мрежа от млади посланици на Черно море

„ Черно море е благосъстояние. С научните проучвания, нововъведенията и съдействието, можем да го превърнем в естествена лаборатория за технологии и нововъведения. В този подтекст, основна е ролята на младежите и милионите жители в района, чието всекидневие е обвързвано с богатото биоразнообразие, само че и с провокациите, на които би трябвало да бъде отговорено. Стратегическата стратегия за научни проучвания и нововъведения за Черно море е сполучлив образец за приноса на науката при намирането на ефикасни решения. “

Това съобщи българският еврокомисар Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова при откриването на видеоконференцията „ Научни проучвания и нововъведения в Черно море: Ангажиране на идващото потомство за реализиране на здравословно, стабилно и по-ценено Черно море “. По мотив Международния ден на Черно море (31 октомври), участниците във форума, проведен в границите на плана „ Black Sea CONNECT “ по стратегия "Хоризонт 2020 ", разискаха осъществяването на Стратегическата стратегия за научни проучвания и нововъведения за Черно море. Ключовият миг бе оповестяването от комисар Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова на основаването на мрежа от млади посланици на Черно море. Инициативата разчита на младежите и техните хрумвания и принос за възобновяване на черноморското биологично многообразие, възстановяване екосистемата на района и качеството на живот.

„ Мрежата от млади посланици на Черно море, която сътворяваме, има предопределение освен да се трансформира в платформа за продан на познания и положителни практики, само че и да разреши водачество в региона на науката и нововъведенията за младите научни откриватели. Имаме потребност от тяхната ангажираност, интензивно присъединяване и творчество. Те могат да допринесат значително за отговор на провокации като връзката сред наличната информация и нейното шерване и разпространяване, взаимоотношението сред обичаи, просвета и намирането на общите решения, потребността от младо потомство със познания за Черно море и неговото стабилно развиване “, разяснява Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

Българският еврокомисар очерта и опциите в границите на новото Европейско научноизследователско пространство. Тя открои съответни ограничения като ERA4You в поддръжка на млади откриватели и гении, основаването на мрежа от цифрови хъбове и тактиката за разширение Widening 2.0 за понижаване на разликите и възстановяване на достъпа до отлични научни достижения. Други образци са задачите в границите на програмата „ Хоризонт Европа “ и по-специално задачата за „ Здравословни океани, морета, крайбрежни и вътрешни води “.



„ Нашата упоритост е възобновяване на европейските океански, морски и сладководни екосистеми до 2030 година За да я реализираме, е належащо да ангажираме и европейските жители посредством обучение, образование и просвета. Работим за основаването на стратегия „ наследник Еразъм+ “, самодейност Digital Twin - онлайн платформа за взаимоотношение сред науката и жителите, и стратегия за развиване на резистентен туризъм в Черноморския район “, осведоми Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

В умозаключение, българският еврокомисар означи какъв брой е значимо да си взаимодействат бъдещата стратегия „ Хоризонт Европа “ и другите европейски фондове. Тя очерта вероятност за бъдещо разширение на мрежата на младите посланици за Черно море с към този момент съществуващи такива, каквато е мрежата за Атлантическия океан. Двете дружно могат да допринесат за осъществяване на задачата за здравословни океани, морета и вътрешни води по „ Хоризонт Европа “, оповестяват от пресцентъра на Представителството на Европейска комисия в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР