Черна прогноза за света начерта известният полски парапсихолог Кшищоф Яцковски,

...
Черна прогноза за света начерта известният полски парапсихолог Кшищоф Яцковски,
Коментари Харесай

Ясновидец вещае война и икономическа чума

Черна прогноза за света начерта известният полски парапсихолог Кшищоф Яцковски, който разгласява в кана си нови пророчества за 2021 година, заяви БЛИЦ. Той съумя да предскаже доста събития, които към този момент се случиха.

Рязко утежняване на икономическа обстановка при започване на 2021 година вижда парапсихологът. Още през януари ще се появят първите признаци, че стопанската система претърпява тежка рецесия. Ситуацията ще се утежни толкоз доста, че ще прилича „ икономическа чума “, твърди Яцковски.

По отношение на пандемията от ковид Яцковски вижда някакви странни златни стикери, окачени от лявата страна на гърдите на хората, само че няма визия за какво са нужни. Без тези стикери хората даже нямало да могат да излязат на открито.

След новата година ще стартират да се вкарват доста странни правила и закони, които множеството хора няма да могат да схванат. Много хора ще получат номера и ще би трябвало да посещават постоянно болничното заведение и да се изследват.

Парапсихологът също по този начин добави, че идната година би трябвало да се чака война, която ще стартира в Близкия изток и по-късно ще погълне целия свят, трансформирайки се в международна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР