Черешовата диета е новият хит в света на здравословното хранене.

...
Черешовата диета е новият хит в света на здравословното хранене.
Коментари Харесай

Черешовата диета - новият хит в света на здравословното хранене

Черешовата диета е новият шлагер в света на здравословното хранене. Тя е учредена на потреблението на череши, които са богати на витамини, минерали и антиоксиданти. Тази диета е идеална за хора, които желаят да отслабнат, само че и да подобрят здравето си.

Черешовата диета е лесна за следване и не изисква специфични умения или познания. Тя се основава на потреблението на череши в продължение на 7 дни. В този интервал би трябвало да се употребяват към 2 кг череши дневно, което е еквивалент на към 1200 калории.

Черешите са богати на фибри, което оказва помощ за по-добро храносмилане и понижаване на апетита. Те също по този начин съдържат антиоксиданти, които оказват помощ за битка против свободните радикали и попречване на разнообразни болести.

Черешовата диета е идеална за хора, които желаят да отслабнат, защото черешите са нискокалорични и съдържат малко мазнини. Те също по този начин са богати на вода, което оказва помощ за хидратацията на организма.

Въпреки това, преди да започнете черешовата диета, би трябвало да се консултирате с доктор или диетолог. Това е изключително значимо за хора, които имат здравословни проблеми или одобряват медикаменти.

В умозаключение, черешовата диета е идеална за хора, които желаят да отслабнат и да подобрят здравето си. Тя е лесна за следване и не изисква специфични умения или познания. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР