Че голяма част от известните личности страдат от пристрастявания -

...
Че голяма част от известните личности страдат от пристрастявания -
Коментари Харесай

Справя ли се Том Холанд със зависимостта си от алкохола

Че огромна част от известните персони страдат от пристрастявания - не е някаква загадка за никого. Това, което се вижда като по-ново събитие обаче, е, че звездите към този момент все по-открито приказват за тази тематика, която допреди години е считана за табу.
 Том Холанд и Зендая - по какъв начин артистът впечатли половинката си
Уменията, с които Том Холанд е впечатлил Зендая

Актьорът има скрити козове

Том Холанд и преди е споделял за алкохолната си взаимозависимост, само че на 10 юли в подкаста On Purpose with Jay Shetty разказва повече за този сложен интервал от живота си.

Актьорът може да се похвали, че е изтрезнял към този момент повече от година и в този момент си дава сметка какъв брой пагубно се е отразило злоупотребяването с алкохола даже и на ежедневния му живот.

" Определено бях привързан към алкохола, без въобще да се срамя от това. Мисля, че всеки, който пие бира всеки ден, евентуално има дребен проблем ", споделя. Той признава, че е пиел, до момента в който стигне точка на " изкривяване ". Тогава си е казвал, че не е трябвало да изпива последната бира и на идващия ден се е събуждал със наложителното главоболие.

Актьорът е осъзнавал зависимостта си и се е питал за какво е толкоз " захласнат " от това да пие. " Поглеждайки обратно съзнавам, че съм ходил на събития по работа и, знаете ли, не можех да се развличам, до момента в който не изпия няколко бири ", споделя.

Пътят му към трезвеността обаче не е елементарен и първоначално е избягвал да върви тук-там, където се предлага алкохол. Впоследствие съумява да впрегне волята си дотолкоз, че да може да излиза и да се забавлява където и да е, без да се изкушава да посегне към алкохола.
 Зендая и Том Холанд - жестовете, които издават какъв брой е специфична връзката им
Какво прави връзката на Зендая и Том Холанд толкоз специфична

Тайната е в сякаш незначителните жестове

Според Том Холанд в случай че човек се забавлява единствено когато пие, тогава в действителност има проблем. И изяснява, че да спре потреблението на алкохол е едно от най-хубавите му решения в живота, тъй като от този момент се усеща по-здрав както физически, по този начин и душевен, и освен спи по-добре, само че и се оправя по-добре с проблемите, които другояче биха го разстроили до момента в който работи на снимачната площадка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР