Частична справедливост за семейството на Юлия, прегазена край Созопол миналото

...
Частична справедливост за семейството на Юлия, прегазена край Созопол миналото
Коментари Харесай

Срамът е частично измит! Платиха застраховката на убитата Юл...

Частична правдивост за фамилията на Юлия, прегазена край Созопол предишното лято от към момента незнаен водач. Банковият заем от 27 хиляди лева на убитата на пътя е бил напълно погасен от застрахователя на 19 март. Компанията е превела и всичките 2440 лева на 9-годишната щерка на Ангелова, които тя преди този момент бе платила под формата на вноски, написа

Ангелова бе прегазена на пътя край Созопол, до момента в който се прибираше към Арапя, първо с такси, което я изостави. Тя оставила заем от 27 хиляди лева, по който има застраховка “Живот”.

Вместо да го погаси незабавно, застрахователят изискал данни била ли е младата жена пияна, защото при гибел, породена директно или индиректно от алкохол, не е задължен да заплаща. При съдбовния случай обаче Ангелова е пешеходец и виновността за гибелта изрично е на водача на колата.

Сагата по какъв начин детето заплаща по 400 лева всеки месец бе разказана от “24 часа” през февруари. След обявата ни от Комисията по финансов контрол започнаха инспекция по случая. Тя към момента не е завършила.

“Разбрах инцидентно. Отидох в банката през днешния ден (понеделник - б.а.) и ми споделиха, че е погасен в петък и даже към този момент е заличен”, описа пред “24 часа” някогашният брачен партньор на Ангелова и татко на детето им Цветелин Цеков.
И добави, че ден по-рано компанията е превела на щерка му парите по импортираните преди този момент вноски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР