Части на милицията на Луганската народна република (ЛНР) отказват да

...
Части на милицията на Луганската народна република (ЛНР) отказват да
Коментари Харесай

Милициите на ЛНР и ДНР са уморени

Части на милицията на Луганската национална република (ЛНР) отхвърлят да продължат да се бият в Донецка област и се оплакват от изтощителното движение на нахлуване отвън Луганска област. На отхвърли от това да се борят обръща внимание Института за наблюдаване на войната (ISW) в днешната си сводка за развиването на войната в Украйна.

Анализаторите означават, че има разлика в отклика, който неотдавнашните съветски цели в Донецка и Луганска област. Явно в ЛНР господства умората от изтощителните офанзиви отвън границите, за които претендира. Анализаторите показват видео, публикувано в обществените мрежи и украинските медии. ISW не може да ревизира без значение произхода или достоверността на това съответно видео. Посланието му обаче отразява по-широка наклонност на понижаване на вложенията и морала на ЛНР в поддръжка на съветската война в Украйна.

Луганската милиция е отпразнувала успеха на 3 юли, само че очевидно считат, че към този момент са си свършили работата, достигайки административните граници на сепаратистката република. Не един съветски боен блогър подлага на критика военнослужещите от ЛНР, че желаят съветска поддръжка за личното си " избавление ", а по-късно отхвърлят да се бият в Донецка област.

Тази наклонност е изключително рискова за съветските сили, които се пробват да наберат още нови бойци от Луганска област, с цел да компенсират неотдавнашните загуби. По-нататъшното разделяне в границите на ръководените от Русия сили също е спомагателна опасност за успеваемостта на съветските военни старания.

Подразделенията на ДНР и преди са записали сходни апели, когато са работили в Луганска, Харковска и Херсонска област, което може да значи, че марионетните войски може да не поддържат изцяло експанзивните проекти на Кремъл за инвазия. ISW напомня и други видеа и информации за неодобрение от предходните месеци на войната.

В късата си сводка ISW обръща внимание още на лимитираните наземни набези северозападно от Славянск, които са провели съветските сили. Също по този начин лимитирано е нападението северно от град Харков.

Множество обаче са настъпателните интервенции източно и югоизточно от Северск и североизточно и югоизточно от Бахмут. Руските сили не престават да организират настъпателни интервенции северозападно, западно и югозападно от град Донецк.

Продължава подготовката за присъединение на отвоюваните територии на Украйна към Русия от страна на съветските управляващи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР