Част от английските клубове държат сезонът във Висшата лига да

...
Част от английските клубове държат сезонът във Висшата лига да
Коментари Харесай

Английските клубове натискат за приключване на сезона до 30 юни

Част от британските клубове държат сезонът във Висшата лига да завърши на 30 юни. Според " Мирър " девет тима са водили диалози между тях, измежду тях са някои, които ще вземат участие в евротурнирите идващия сезон. Те се тормозят, че нахлуване на шампионата през юли ще ги сложи в комплицирана обстановка във връзка с договорите на играчи и бизнес сътрудници.

Следващата среща на Висшата лига е планувана за петък, 17 април, като тези клубове желаят това отпред на листата за разискване. Всички представители на шампионата са осведомени с диалозите, само че не всички поддържат концепцията.

Предишната последна дата, която се обсъждаше, беше 12 юли, защото, в случай че Висшата лига завърши дотогава, няма да се изгубят пари от телевизионни права. Желанието в този момент е датата да е по-рано заради договорите на играчите.  Клубовете в Премиър лийг и Чемпиъншип подписват историческо помирение
ФИФА разгласи, че ще вкара специфични ограничения, с цел да отбрани клубовете и играчите, чиито контракти изтичат. Отборите обаче са съветвани от юристите си, че британските закони ще бъдат с по-голяма мощ от всяко решение на международната футболна централа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР