Чаша чай със сигурност е най-добрата напитка за успокояване болките

...
Чаша чай със сигурност е най-добрата напитка за успокояване болките
Коментари Харесай

Вълшебния чай за отслабване

Чаша чай сигурно е най-хубавата напитка за усмиряване болките в гърлото, за стопляне през зимните студените дни или просто за компания за филм. Но с изключение на всичко това някои билки имат вълшебен за фигурата ни свойства като това да оказват помощ със свалянето на непотребните килограми.

Нека се срещнем с тези вълшебни чайове, които могат да поддържат тялото ви красиво и едва!

1. Зелен чай

Неговото деяние за забързване на метаболизма и реализиране на здравословно намаляване е потвърдено. В състава на зеления чай има мощни антиоксиданти, които му придават противовъзпалително, антиканцерогенно, термогенитично, антимикробно свойство и резултат на пробиотик. Със сигурност това е най-популярният чай в света, само че не е най-ефективният за намаляване.

2. Мента

 Чай от мента

Ментата има прелестен ободрителен мирис и характерен усет. Тя работи добре на организма, тъй като може да усъвършенства храносмилането, да успокои нервната система и поставя завършек на подутия стомах. Тя се употребява както за фалшификация, по този начин и за медицински цели. Основните изгоди от ментата, че тя усъвършенства преправянето на храната, убива нездравословните микроорганизми в червата, облекчава коликите при дребните деца, отстрани храносмилателните разстройства, които получаваме след потреблението на неполезна храна.

3. Коприва

 Чай от коприва

Копривата е едно от най-хубавите средства за забързването на метаболизма и изгарянето на нездравословните и непотребни мазнини в нашето тяло. В състава си има серотонин и ацетилхолин, които потискат апетита. Много диетолози по света предлагат копривата тъкмо за елиминиране на мощния вкус. Борбата с апетита е измежду главните проблеми при осъществяването на диетите. Копривата сигурно може да ви помогне да разрешите най-малко този проблем.

4. Глог

 Чай от глог

Глогът е билка, която съдържа куп лечебни свойства. Едно от тях е качеството да лекува проблеми на сърдечно-съдовата система. Именно за това тази билка укрепва сърдечната активност, което води до усилване на кръвооросяването, а оттова сърцето получава повече О2. Освен това плодът на глога е и диуретик. Това ще рече, че ще спомогне резултата на намаляване, ще ни отърве от токсините и ще усъвършенства цялостното положение на тялото. Ако желаете да отслабвате здравословно, то безусловно включете глог в менюто си.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР