Часът на дявола, вещерският час са едно и също. Това

...
Часът на дявола, вещерският час са едно и също. Това
Коментари Харесай

Какво представлява часът на дявола и защо е толкова опасен

Часът на дявола, вещерският час са едно и също. Това е интервалът от 3 сутринта до 4 сутринта. Експертите описват за какво това време е рисково и също по този начин разкриват значими правила, свързани с него.

Има доста разнообразни поверия, свързани със сънищата. Събуждайки се в часа на дявола, значимо е да следите трендовете. Ако това се е случило един път, това е добре, само че в случай че се случва с избрана периодичност, коства си да се обмисли.

Защо интервалът от 03:00 до 03:59 е рисков?

Според многовековни наблюдения по това време се случват множеството срещи на хора със зли духове. Ако създадем аналогии, то часът на дявола е сходен в доста връзки на петък 13. Духовете стават по-активни по това време, тъй че хората най-често чуват или виждат призраци тъкмо сред три и четири сутринта.

По това време хората постоянно изчезват, пораждат някои необясними и паранормални феномени. Повечето хора сънуват кошмари сред 3 и 4 сутринта. По това време духовете са най-активни, изключително в случай че са недоволни от нещо.

Точно по това време са осъществени много ужасни закононарушения, доста от които са осъществени от хора, които имат вяра, че са следени от самия демон. Чували са гласове в главите си или са били в някакъв тип транс.

По това време се организират множеството тъмни магьоснически ритуали, изключително на гробищата. Бъдете деликатни и никога не гадайте бъдещето сред три и четири сутринта, не извършвайте никакви ритуали и не желайте зло на никого, не ругайте никого.

Препоръки за часа на дявола

По това време е доста рисково да се разхождате сами в гората и надалеч от хората. Ако по това време постоянно сте принудени да сте сами, само че в това време сте будни, не ругайте и не помнете хората с неприятна дума, изключително в случай че не са живи.

Според знаците, в случай че се разсъните в 3:33, това демонстрира, че самият демон идва при вас. Такива визити не са рискови. Не можете да видите демоните, само че можете да ги почувствате. Ако това се случи няколко вечери поред, това е неприятен знак, който демонстрира, че някой ви е проклел. Това е по този начин, тъй като 3:33 е половината от 666, цифрата на звяра.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР