Чаровният актьор Наум Шопов от сериала Откраднат живот скоро ще

...
Чаровният актьор Наум Шопов от сериала Откраднат живот скоро ще
Коментари Харесай

Вижте какво амбицира Наум Шопов



Чаровният артист Наум Шопов от сериала „ Откраднат живот ” скоро ще бъде квалифициран доктор, само че не всеки път учението му е вървяло по този начин добре. Оказва се, че двойките, които получавал в учебно заведение, са го амбицирали.

Д-р Тасев от кино лентата съвместява актьорството и следването на медицина, само че едвам приключил девети клас поради неприятен триумф в учебно заведение. Той постоянно отсъствал от часовете и чак след това осъзнал, че държанието му не е било вярно. Наум редял двойка след двойка и един ден фамилията му крепко го стегнало. Заплашили го, че в случай че не увеличи оценките си, следствията ще бъдат доста съществени и чаровникът не му останал различен избор, с изключение на да залегне над учебниците.

В продължение на седмици не излизах от у дома, само че по този начин открих, че биологията в действителност е доста забавна и се възпламених. До оня миг химията също не ми вървеше, само че преди да аплайвам медицина изкарах доста тежък предварителен курс и по този начин ме одобриха от първия път!, споделя Наум - младши.

Той е целенасочен и има доста проекти за бъдещето си като мечтае да се развива в областта на медицината, тъй като има вяра, че това е неговото самопризнание, а изявите пред камера възприема по-скоро като занимание. Шопов е безапелационен, че ще специализира пластична хирургия и се гневи, задето хората свързват тази специалност единствено със силиконови цици.

Става въпрос за реконструктивна и пластична хирургия. Тя има за цел да възвърне разнообразни деформации на тялото, получени вследствие на контузия или вродени в анатомично и функционално отношение. Може да се оперира всяка част на тялото от главата до петите, споделя младежът, който е внук на известния артист Наум Шопов.

Тази специалност е много доходоносна и притегля доста студенти точно поради това. Публична загадка е, че няма еластичен хирург, който да печели по-малко от 30-40 000 лв. месечно, а някои вадят даже по 200 бона като ай-важното е да са известни и клиентите сами идват при тях.

Според клюките това е една от повода Наум Шопов да стартира да се снима в киното като знае добре, че по този начин името му ще стане нарицателно и щом стартира да практикува. Той бързо ще детронира от престола колосите доктор Енчев и Георгиев, които са в авангарда на ваенето на цици и носове у нас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР