Чалга легендата Луна и пристигналият от Холивуд Димитър Маринов са

...
Чалга легендата Луна и пристигналият от Холивуд Димитър Маринов са
Коментари Харесай

Скандална чалгаджийка с невъобразим хонорар в Капките!

 Чалга легендата Луна и пристигналият от Холивуд Димитър Маринов са двамата най-добре платени участници в стартиралия  осми сезон на " Като две капки вода ". Само ексцентричната русокоска и единственият българин, качил се на сцената на " Оскарите ", ще проработят от формата шестцифрени суми, издават осведомени. Най-продължителни договаряния за финансовата част, типично в неин жанр, е водила Луна, преди да постави подписа си под своя контракт.

В началото на диалозите изпълнителката на " Всички на крайници " е била подготвена да се откаже поради обидно ниския хонорар съгласно нейните лични критерии, препоръчан й от фамилия Халваджиян. Скандалната певица, която направи невиждани до тогава панаири и при двата си престоя в къщата на Биг брат, пристъпила към договарянията с типичното си самочувствие и с убеждението, че трудът й не може да коства по-малко от 100 хиляди лева Само против толкоз Луна била подготвена да остави на назад във времето всичко друго и да ангажира цялото си време с изявите си в шоуто и с облиците, които ще имитира.

Запознати с характера на певицата, която мъчно отстъпва от това, което си е навила на пръста, разясняват, че откакто към този момент се изявява в " Капките ", в последна сметка арменските продуценти очевидно са склонили да й броят огромна сума.

С по-висок от нейния хонорар разумно е Димитър Маринов, който взе участие в спечелилия " Оскар " за най-хубав филм " Зелената книга ". Актьорът разкри, че поради родното шоу е отказал две предложения от Холивуд, само че това повече наподобява на рекламен трик. След " Зелената книга " Маринов има единствено една роля – на Игор в " Следвай ме " и едвам тъкмо сега, в който вървят " Капките ", към него са завалели оферти за нови кино планове, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР