Чакането за следващия анимационен сериал на петкратния носител на наградата

...
Чакането за следващия анимационен сериал на петкратния носител на наградата
Коментари Харесай

Орденът на eднорога на Генди Тартаковски е в HBO Max

Чакането за идващия анимационен сериал на петкратния притежател на премията Emmy Генди Тартаковски – Орденът на еднорога, към този момент завърши. Първите два епизода на новата поредност към този момент са в HBO Max. Стиймпънк фентъзи приказката е дело на две от марките студия на Warner Bros. Discovery, продуцирана от Cartoon Network Studios и Adult Swim. Всеки петък ще е разполагаем нов епизод от общо десетте за сезона. 

Повтаряйки кинематографичното майсторство на предходните произведения на Тартаковски, които получиха утвърждението на рецензията и почитателите, Орденът на еднорога е извънреден анимационен екшън сериал, който наблюдава герои, които се разсънват в нови тела, с цел да се борят със злокобна мощ през вечността.
-->
„ Този сериал е същинско знамение. То демонстрира, че в ръцете на креативен визионер и безумно надарен екип няма ограничавания за типовете истории, които анимацията може да опише. Това е поредност за всички генерации почитатели на анимацията за възрастни. “, споделя Майкъл Оувелин, президент на Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang и Discovery Kids.

„ За мен тази началото на тази поредност беше положено в зората на работата ми в Cartoon Network Studios преди повече от 20 години. Всички планове, по които работихме – Лабораторията на Декстър, Самурай Джак и Сим-бионичен исполин – бяха като подготвителен полигон, който ни приготвяше за този сериал. Отне ни цялото това време, с цел да можем най-сетне да се заемем с план като Орденът на еднорога. “- споделя Тартаковски.

В Орденът на еднорога злата мощ надвисва над Лондон по времето на индустриалната гражданска война. Група герои, наречени Еднорози, инцидентно се разсънват в телата на младежи, вместо на възрастни носители, в които са се въплъщавали в предишното. Те са могъщата вълшебница Мелинда, галактическият духовник Сенг и елфът войник Едред. С изкривени мемоари и отслабени и разпокъсани вълшебен качества триото би трябвало да работи дружно благодарение на задвижвания с пара робот Коперник, с цел да разгадае тайните на предишното и сегашното си, които ще им разкрият пътя към успеха над безконечната опасност.

В Орденът на еднорога има българско присъединяване – аниматори от студиото „ Змей “ работят по първия сезон на поредицата в партньорство с френското студио La Cachette. Голяма част от процеса на анимиране, фазирани и почистане и оцветяване е осъществен в офиса в София.

След като Орденът на еднорога бе завъшен, ще пристигна ред на My Adventures with Superman. Продуциран от Warner Bros. Animation, анимационният сериал на DC ще дебютира по-късно тази година.

Орденът на еднорога е основан и режисиран от Генди Тартаковски (Първобитно, Лабораторията на Декстър, Самурай Джак, Хотел Трансилвания), с дизайн на героите от Стивън ДеСтефано (Първобитно), музика от Тайлър Бейтс (Първобитно, Пазители на галактиката, Самурай Джак) и Джоан Хигинботъм (Първобитно, Самурай Джак), и дизайн на звуковите резултати от Джоел Валънтайн (Първобитно, Самурай Джак). Героите получават гласовете си от Хейзъл Дууп в ролята на Мелинда, Том Милиган в ролята на Едред и Демари Хънт в ролята на Сенг.

В секцията със наличие под марката Adult Swim в HBO Max, можете да гледате още анимационните поредици за възрастни Първобитно, Самурай Джак, Рик и Морти, Кралски крекери, Господин Пикълс, Металокалипсис, Пилето робот, Приятел „ Усмихни се “, Аква Тийн вечно: Плантазъм, Зомби майка, Живееш единствено един път, Рик и Морти: Съмър среща гибелта, Жилищен комплекс „ В “, Рейнджър с орлово сърце, Тука и Бърти, Рик и Морти: Бонус, Бадгърл и игралните поредици Джо Пера ви споделя и Три дами на име Дебра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР