Чакането за новия 7-и сезон на култовия сериал "Игра на

...
Чакането за новия 7-и сезон на култовия сериал "Игра на
Коментари Харесай

Актьори, които се разминаха замалко с големите роли в Игра на тронове

Чакането за новия 7-и сезон на паметния сериал "Игра на тронове " свърши.

Хитовата поредност се завърна, а почитателите към този момент тръпнат в очакване да схванат какво ще се случи с обичаните им герои.

Милиони фенове по целия свят безусловно ликуват поради международната премиера.

Много от най-запалените почитатели се майтапят, че посред лятото, зимата към този момент пристигна.

Актьорите от "Игра на тронове " ще станат най-високоплатените в историята на малкия екран



Огромният интерес към поредицата е неоспорим факт.

Ето за какво взехме решение да ви представим и някои актьори, които са се разминали на крачка да изиграят едни от най-големите функции в "Игра на Тронове ".

Вижте и кои са те:

1. Джулиян Андерсън като майката на Церсей Ланистър

Преди време почитателите започнаха да пишат, че звездата от "Досиетата Х " е била една от актрисите, на които е препоръчано да изиграят ролята на самата Церсей, сега играна от Лина Хийди. Други считат обаче, че в действителност ролята на Андерсън щяла да бъде на майката на Церсей. Самата Джулиян разяснява през 2013 година, пред "Дейли мейл ": "18-годишната ми щерка не има вяра, че съм отказала роля в "Игра на Тронове " и "Downton Abbey ", която е луда по тези сериали и ги гледа ". Актрисата не разкрива повече детайлности за какво е отказала ролята.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ АКТЬОРИ, КОИТО ЩЯХА ДА ИЗИГРАЯТ НЯКОИ ОТ КУЛТОВИТЕ ГЕРОИ В "ИГРА НА ТРОНОВЕ "

2. Тамзин Мерчант в ролята на Денерис Таргариен

Мерчант е била измежду имената, които са били подобаващи да изиграят "Майката на драконите " в "Игра на тронове ". Според списание "TIME " Тамзин е била мощно харесана Джордж Р. Р. Мартин. Той следи играта й като една от съпругите на крал Хенри VIII от поредицата "Тюдорите ". На този стадий не оповестява обаче за какво в последна сметка не е определена за ролята, а е поверена на Емилия Кларк.

3. Юджийн Саймън като Джофри Баратеон

Актьорът самичък споделя, че е ходил на няколко прослушвания за ролята на злия Джофри, само че този воин бил към този момент предопределен да бъде изигран от Джак Глийсън. Саймън споделя, че не съжалява за това решение, тъй като Джак изпълва идеално ролата на Джофри.

Мъж имитира неповторимо актрисите от "Игра на тронове "

4. Айуън Риън в ролята на Джон Сноу

Този случай е относително прочут. Макар той да не изиграва ролята, а Кит Харингтън. Въпреки това Лиън взе участие в един от сезоните на "Игра на тронове " в ролята на Рамзи Болтън.

5. Изи Майкъл-Смол и Санса Старк

В изявление за "Телеграф " Изи сподели, че е била измежду последните две актриси, които са били препоръчани да изиграят ролята на Санса, само че в последна сметка не я получава тя.

"Не съм нещастна от този факт. Освен това в сериала се демонстрира много плът, а родителите ми не биха били удовлетворени от това ", споделя още Изи.

6. Сам Клафин за ролята на Визерис Таргариен и Джон Сноу

Сам споделя в изявление за Cinema Blend, че е бил на прослушвания и за двете функции. Така и не го избират за нито една от двете функции, само че е удовлетворен, тъй като в този момент може да се любува на "Игра на тронове " като естествен фен.

Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР