Бюджетът на ПП не почива на обективните факти. Трябва да

...
Бюджетът на ПП не почива на обективните факти. Трябва да
Коментари Харесай

Смразяващо! Как Горанов нападна Асен Василев

Бюджетът на Политическа партия не почива на обективните обстоятелства. Трябва да седнат специалисти за сформиране на бюджет. Бюджет в една страна се ражда в Министерството на финансите. Ако някой претендира, че може да се оправи с едни договаряния, това не е по този начин, сподели Горанов.

Това сподели „ Денят онлайн ” по Нова нюз Владислав Горанов, някогашен финансов министър, визирайки срещите, инициирани от Българска социалистическа партия. 
-->
„ За пръв път нямахме бюджетна прогноза. На Асен Василев първата му работа беше да седне на една маса и да опише по какъв начин наподобява стопанската система на България, да ракзаже, че пари в действителност има ”, сподели Горанов.

„ МВФ ще пристигна в България след дни, през днешния ден излезе отчет от Европейска комисия с данни за напредък по-нисък от този на държавното управление. Имаме МФ, в което работят няколко стотин индивида, имаме Българска народна банка, имаме Европейска комисия и един човек, който със своята анархична политика докара, че България ще задлъжнява с милиарди. Той се пробва да сплоти партии, които се връзват на неговия изказ. Аз избирам да допускам на институциите, а не на един човек, който гледа на политическата система като на игра ”, сподели Горанов.

Според него устойчиво държавно управление няма да има скоро, до момента в който не се утаи това опълчване от последните 2-3 години. Може да се обединят някои партии за сформиране на държавно управление, само че това не значи, че ще е устойчиво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР