BYD и Changan Automobile създадоха съвместно предприятие за производството на

...
BYD и Changan Automobile създадоха съвместно предприятие за производството на
Коментари Харесай

Китай започна строежа на собствена гигафабрика

BYD и Changan Automobile сътвориха взаимно дружество за производството на акумулаторни акумулатори за електрически автомобили. Целта е основаването на гигантска фабрика с годишен размер на произвеждане на акумулаторни акумулатори с мощ 10 гигаватчаса. Това е задоволително за 100 хиляди модела Tesla Model S 100D с най-дълг пробег.
Заводът на BYD ще бъде издигнат на два стадия. При първия ще бъде обезпечено производството на акумулатори с общ потенциал 5-6 GWh на година. При втория – още 4-5 GWh.

Към сегашен ден и в най-близкото бъдеще Китай е главният пазар за електрическия превоз. Гигантските размери на произвеждане са типични за Китай и са част от тактиката за завоюването на пазара.

Новата китайска гигафабрика е част от тактиката на фирмите за експоненциален растеж на продажбите на електрически автомобили. Уеб порталът Clean Technica смята, че хората последователно осъзнават опциите на литиевойонни складове на сила. А това значи, че в региона на стационарните батерии се чака сериозен растеж.

BYD първоначално стартира с производството на акумулаторни акумулатори, само че единствено за портативната техника. След това смени активността и си и се ориентира електрическите коли. А в този момент основава нови технологии за произвеждане на акумулаторни акумулатори и за повишението на тяхната успеваемост.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР