Бяхме семейни приятели с Корнелия Нинова. Сгреших като я подкрепих.

...
Бяхме семейни приятели с Корнелия Нинова. Сгреших като я подкрепих.
Коментари Харесай

Гергов: Сгреших, че се доверих на Нинова, сриваме се, защото сме неадекватни

 " Бяхме фамилни другари с Корнелия Нинова. Сгреших като я поддържах. То се видя, не се получи. Царят е гол. “. Това описа водачът на пловдивското Българска социалистическа партия Георги Гергов по Нова тв в предаването " Карай напряко с Диана Найденова “.

" В последния случай ми изиска оставката, тъй като съм споделил, че държавното управление се се справило с пандемията. Първо би трябвало да се мисли за хората, след това за партията, след това за персоналните упоритости. Затова рейтингът ни пада. Затова съм гневен “, описа предприемачът във връзка последния път, в който председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова му изиска оставката.

" Когато Корнелия Нинова говореше за паралелната страна, й споделих да замълчим, тъй като в случай че си отворя устата няма да е лицеприятно за нашите членове, а тя отиде зад паравана. Казах и да приказваме за какво сме изгубили изборите. Не може Румен Радев да вземе 2 милиона гласа, ние да не можем де вземем 1 милион и да вземем властта. Сега се сриваме, тъй като сме несъответстващи “.

Корнелия Нинова няма да бъде определена за нов мандат като ръководител на Българска социалистическа партия, счита още Гергов. " Тя сама се смъква. Имаше огромни шансове. Имахме огромни очаквания “, сподели още той по адрес на соцводачката.

" Къде са нашите хора? Да изкараш бойните асове и да вкараш неподготвени момченца, това аз не го разбирам. “, възмути се Гергов и попита за знаковите лица на партията като Михаил Миков, Атанас Мерджанов, Георги Пирински и Ангел Найденов.

По думите му Сергей Станишев, Кирил Добрев и вътрешната съпротива не са отговорни за унизително ниския рейтинг на левицата, а виновност носи неуместното държание на управлението на партията.

" Сгреших, че се доверих на Корнелия Нинова, а не на Михаил Миков и тя стана ръководител. Михов е почтен човек “, повтори водачът на пловдивските социалисти.

Георги Гергов съобщи, че ще изчака малко преди да вземе решение дали да влезе в конкуренцията за ръководител на левицата.

" Ще изчакам да видя какво ще стане. Трябва по-млад човек на партията. Ако стана ръководител на партията, ще дойдем на власт, с кой ще преценим оня миг. “, сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР