Бях убедена, че съпругът ми не е способен на изневяра,

...
Бях убедена, че съпругът ми не е способен на изневяра,
Коментари Харесай

Съпругът ми искаше да изхвърли мен и детето на улицата заради любовницата

Бях уверена, че брачният партньор ми не е кадърен на невярност, че и той като мен държи на фамилията ни. Мислех, че с него имаме здрави връзки, взаимно почитание и доверие. А той се върна един ден от работа и сподели, че си отива вечно. В живота ми има друга жена и я обичам. Сякаш нищо не се бе случило, събра нещата си и се сбогува с думите:

“Ще се върна за останалите по-късно. Не можах да се възстановя от случилото се. Всичко се случи толкоз ненадейно. Следващите няколко дни живях като в неприятен сън. Може ли седемгодишен брак да завърши по този начин?

Той се върна седмица по-късно, само че не самичък. С него беше едно младо момиче. Дори се усъмних, че е пълнолетно. Тя ме погледна и измърмори:

“Как си живял с нея? ”

Държах яйце в ръката си, щях да върша омлет за сина ми. Не разбрах по какъв начин това яйце полетя към главата на тази дама. Тя бързо изскочи от жилището.

Съпругът ми искаше да вземе жилището и да остави мен и сина ми на улицата. Тук ме поддържа свекърва ми. Тя не одобряваше дейностите на сина си и трансферира цялото си имущество на мен и внука си: къща, апартамент, вила.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР