Бутат Народното събрание заради злокобно турско гробище, върху което е

...
Бутат Народното събрание заради злокобно турско гробище, върху което е
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Бутат парламента заради турско гробище под него

Бутат Народното събрание поради злокобно турско гробище, върху което е издигната постройката!

Вероятно в миналото в бъдещето е допустимо, само че през днешния ден, както и предходните дни, пред постройката на Народното събрание подменят пътната настилка.





А другояче проклятието, което повече от век тегне над българския парламент, ще падне сега, в който депутатите се реалокират и стартират да заседават в ремонтираната зала „ Света София” на някогашния Партиен дом. В това бе безапелационен пред Lupa.bg доктор Орлин Драганов, някогашен народен представител, доктор по вътрешни заболявания и радиестезист.

От години той се занимава с премерване на силите в разнообразни здания и изследва по какъв начин неприятните сили въздействат върху човешкия организъм. Макар актуалният парламентарен дом да е хубав и хората да питаят към него исторически сантимент,

постройката е наситена със свръх негативна сила, тъй като е издигната върху наказателно турско гробище.

Според доктор Драганов това е повода, когато прекрачат законодателния храм, националните избраници да се преобразяват до неразбираемост, а постоянно пристрастеностите в пленарната зала да трансферират рамките на цивилизования звук и Народното събрание се трансформира в махленско сборище. Макар и боядисана в бяло – цвета на невинността, постройката на законодателния храм не е подобаваща там да се кове бъдещото на България, считат експертите.

Преди Освобождението от турско иго там са заравяни хора, наказани на гибел за ликвидиране или обезчестяване. Това няма по какъв начин да генерира позитивна сила.

Материята в Народното събрание, постройката и пространствата, одобряват тази отрицателна сила и тя става част от интериора на Народното събрание. Колкото и необичайно да се вижда на някои, че привидно мрачната сива сграда на Партийния дом не е подобаваща за парламент, доктор Орлин Драганов счита, че депутатите би трябвало да работят точно там. Мястото е доста по-добро, тъй като най-малко постройката на Българска комунистическа партия не е издигната върху гробище, изясни лекарят пред Lupa.bg.

Като депутат от Българския бизнес блок и като ръководител на Дружеството по физикална радиестезия доктор Драганов твърди, че персонално със специфична инсталация е измервал силата в пленарната зала, в коридорите и в депутатските кабинети. Според него най-зле била обстановката след пленарно съвещание. Негативната сила била толкоз мощна, че в случай че влезе в залата човек, може да изпита ненадейно мощно главоболие, да му се завие свят и даже да припадне. Заседателната зала на Народното събрание не се проветрява, а прозорците са чак горе на балкона.



Дневната светлина, която влиза е напълно нищожна и народните представители работят на лампи и в непроветрявано помещение. Всичко това ще се промени с окончателното пренасяне на Народното събрание в някогашния Партиен дом и в зала „ Света София”, продължава да упорства доктор Драганов, въпреки че

депутатите от 44-ото Народно събрание заседаваха в новата зала единствено 6 месеца - от септември 2020 година до февруари 2021 година и по-късно се върнаха в историческата си постройка.

Сградата единствено прочувствено се свързва с комунизма, само че към този момент 30 години там няма партийни конгреси, не са се случвали неприятни неща и тя към този момент е очистена от отрицателните сили, безапелационен е радиестезист номер 1 и приканва народните представители да заседават точно в Партийния дом.



„ Лошата сила се натрупа в Народното събрание с продължение на години. Хилядите обидни думи и обвинявания, които си насочат народните представители отекват освен в залата, само че като че ли се запаметяват и върху стените. Всяка дума, натоварена с неприятен заряд в действителност „ убива” и тези, които я изговарят, и тези, към които е отправена”, уверен е доктор Драганов. Така съгласно него остават енергийните боклуци на купища следващи Народни събрания от 138 години насам, когато постройката стартира да действа. Според експертите в зала „ Света София”, която е доста по-голяма от актуалната пленарна зала, чисто психически депутатите ще се усещат по-комфортно и приканват депутатите от бъдещия 48-и парламент да се реалокират.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР