Бурната парламентарна седмица завърши със сюжет, който донесе много тревоги,

...
Бурната парламентарна седмица завърши със сюжет, който донесе много тревоги,
Коментари Харесай

Мъжът, заплашил с убийство Ива Митева, с множество криминални регистрации за измами и кражби

Бурната парламентарна седмица приключи със сюжет, който донесе доста паники, разногласия и взаимни обвинявания. Заплахата за ликвидиране против ръководителя на Народното събрание Ива Митева развълнува обществото и народните представители. А единствено за часове от ГДБОП съумяха да заловят подателя.

Кой е той и какви са подбудите му?

3 септември 2021 година. Пръв в Народното събрание за опасността оповестява Тошко Йорданов. Закана в мейла имало и против майката на Ива Митева.

Часове, откакто медиите научиха за опасността, ГДБОП задържа подателя в Стара Загора. Любомир Яков, на 26. С голям брой престъпни регистрации - за измами и обири. Родом от село Красново. За никого в селото не е загадка,че Любомир е имал тежко детство - татко му ги изоставя, майка му умира. Не е загадка и, че си изкарва хляба по подозрителен метод.

Съседи на Любомир споделиха пред камерата на NOVA, че той е мирен и оказва помощ у дома, само че от дълго време се сблъсква със закона. В досиeто му има телефонен тероризъм - заплашил с бомба автогара в Пловдив. Просел. Има регистрации за обири.
Любомир съумя да провокира политическа стихия в страната като съперниците в Народното събрание взаимно се упрекваха кой стои зад опасността. Вече е с повдигнато обвиняване и е арестуван за 72 часа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР