Бургазлийка от „Меден рудник“ омая мъже в интернет, но когато

...
Бургазлийка от „Меден рудник“ омая мъже в интернет, но когато
Коментари Харесай

Факир! Тази бургазлийка омайва мъже в нета, после отива у тях и става страшно!

Бургазлийка от „ Меден рудник “ омайност мъже в интернет, само че когато се срещна с тях и гостува в домовете им, изнесе движимости и пари. Жената е наказана условно на 1 година отнемане от независимост, с изпитателен период от три години. Искрено съжалявала за кражбите, желала да върне отнетите предмети, само че нямала опция, тъй като трябвало да се грижи за две деца, излиза наяве от претекстовете към присъдата на Бургаския областен съд, написа " Бургасинфо ".

Тя била разведена, когато се срещнала с единия от пострадалите по интернет. След дейна преписка, двамата решили да се видят и тя да отиде при него в Габрово. Качила се на рейса, а мъжът я посрещнал в Габрово, след което я завел в дома си. Тя останала там три нощи, като на четвъртия ден си тръгнала към Бургас. По време на престоя си в Габрово, тя постоянно оставала сама в жилището на пострадалия, тъй като той ходел на работа. На четвъртия ден тя събрала своя багаж, като с изключение на своите движимости, взела и негови - видеокамера „ Сони”, фотоапарат „ Сони”, мобилен телефон „ Нокиа”, чанта за портативен компютър, комплект зимна шапка с чифт спортни ръкавици и парична сума в размер на 400 лева След като се прибрал от работа, той открил неналичието им. Няколко пъти се опитвал да се свърже с дамата, само че несполучливо.

По същото време тя се срещнала с различен мъж, още веднъж посредством интернет. Малко по-късно те се срещнали на кафе и тя му се оплакала, че живеела в мизерна квартира и нямала какво да яде. Той я поканил в дома си в ж.к. " Меден Рудник ", където тя му поискала пари. Той извадил банкнота от 20 лева от джоба на горницата на спортния екип си и я дал. Затворил ципа на джоба си и споделил на бургазлийката да прибере горницата в шкафа. Докато той бил в кухнята, тя останала сама в стаята. Извадила горницата и видяла, че в джоба имало 300 лв.. Прибрала парите при своите движимости, останала през нощта в жилището на мъжа и на идната заран си тръгнала.

По същия метод тя взела и фотоапарат от жилището на своя другарка, с която се познавали от деца.

Няколко месеца по-късно почнала работа като гладач във компания за химическо почистване. По време на работа, всички чиновници оставяли персоналния си багаж в така наречен битова стая. Новата работничка толкоз мощно се нуждаела от пари, че решила да вземе пари от някоя дамска чанта, оставена там. Не знаела обаче, че в битовата стая има видеонаблюдение. Влязла в стаята и почнала да бърка наред в чантите, като от една от тях, взела няколко банкноти, множеството от 10 лв.. Преброила ги и открила, че това са осемдесет лв.. Прибрала ги в своята дамска чанта. Същото повторила след няколко дни, като тогава пострадала била друга нейна колежка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР