Бургазлийка е била свидетел на поредният човек, почнал пред лекарски

...
Бургазлийка е била свидетел на поредният човек, почнал пред лекарски
Коментари Харесай

Човек е издъхнал пред лекарски кабинет в Бургас, тялото лежало там с часове?

Бургазлийка е била очевидец на следващият човек, почнал пред лекарски кабинет у нас. По думите й казусът е от през днешния ден, а болничното заведение е МБАЛ " Бургасмед ".

" Днес станах очевидец на ужасна панорама, в случай че починеш в болница " Бургасмед " пред лекарски кабинет ще си стоиш с часове на плочките, тъй като в болничното заведение нямат носилка да изнесат натрупа. От 112 не желаят да пратят трупна кола за спешна помощ, тъй като има единствено една за най-хубавия град и в този момент чакат притежателя на болничното заведение да реши какво да прави, а индивидът лежи от 2 часа там ", гласи обявата.  

Хората показват възмущението си под написаното:

" Това е сходна обстановка, когато дете вижда действително по какъв начин умира майка му!Никой нищо не знае, политика на болничното заведение, документи, позволение.. Когато поради един лист хартия.. Виждаш гибелта, в случай че липсва " ;

" Държава в Европейския съюз през 21 век...По зле сме и от страните от третия свят, опазването на здравето ни е без коментар...За какво плащаме здравни осигуровки, щом не покриват никакво лекуване...Да не се разболяваш в България....чист геноцид... " ;

" Това е неуместно...потресена съм от нашето опазване на здравето. Ако нямаш пари си отписан " ;

" В една друга болница, не в Бургас,починалите ги поставят в санитарното помещение и ги затрупват с парцали,мопове и тн,защото нямало къде да ги сложат...с часове стоят там и лекуващите ги пациенти гледат тази панорама от самото начало...е по какъв начин се усещат пациентите?! Починал индивида,ама редно ли е да се отнасяш,като с боклук с него?! ".

От МБАЛ " Бургасмед " не потвърдиха, само че и не отхвърлиха за случая пред Burgas24.bg в телефонно позвъняване, само че пожелаха да получат документално питане. Ще публикуваме отговора, откакто бъде получен.  
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР