Забавни викторини, анимация с песни и танци, гатанки, безгрижни игри

...
Забавни викторини, анимация с песни и танци, гатанки, безгрижни игри
Коментари Харесай

Светът на рибките, пеперудите и обитателите на зоопарка ще оживее във Варна

Забавни викторини, анимация с песни и танци, гатанки, безгрижни игри и увлекателни арт работилници са планували уредниците на Щастливото еко учебно заведение " Свят чужд " в своя втори урок по природолюбие, който ще се организира на 19 май, неделя от 11 до 14 часа на зелената поляна във варненския зоопарк.

Из приказния свят на пеперудите ще полетим с кака Роси. Интересни обстоятелства за животните в зоопарка ще ни сподели  инж. Нора Люцканова - еколог в обичаното на децата кътче.

" Как можем да опазим Черно море чисто и какви рибки живеят там? " ще ни опише доцент Виолин Райков от Института по океанология към Българска академия на науките.

Отново доста игри, смях, занимания за дребни и огромни, както и засаждането на четирилистни детелинки и билки са подготвили от Сдружение " Маджик стрийт Варна ", уредник на Щастливото еко учебно заведение.

Повече за първото издание и настояща информация за идните модули на прелестната самодейност, подкрепена от Дирекция " Образование и юношески действия " в община Варна, може да видите на страницата на организацията във фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=61559436697838&locale=bg_BG
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР