Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в

...
Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в
Коментари Харесай

Влади Ампов - Графа с мъка в душата и дупка в психиката

Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на " Животът по автентичен случай “ гостува момчето, което е единствено на 10 години, когато стартира да задава тона в модерната българска музика.

Владимир Ампов-Графа ще разкрие пред водещата Александра Сърчаджиева миговете на възходи и падения през последните 30-ина години на своя цветен живот.

Ще разберем какъв брой е дребна крачката от върха и аплодисментите до тъгата в душата и дупката, в която изпада душeвността.

Как от дребното фамилно студио се стига до величествен концерт на най-големия стадион в България и какво е да си в апогея на своята кариера, а най-скъпият човек в живота ти в никакъв случай да не може да види всичко това – ще чуем в прям роман от първо лице с момчето, което стана мъж, само че не се срами от сълзите си. Как се разпознава любовта и допустимо ли е да преобърнеш сърцето на някого и да го насочиш към себе си, ще разберем от историята на Влади и половинката му Мария.

Тази събота (18 май) в рубриката за образни трансформации " Моето ново Аз “ ще забележим не една, а доста истории на куп. Предстои да проследим най-впечатляващите промени за целия сезон на предаването, като екипът няма да пропусне нито една процедура, върнала необятните усмивки на героите. С признателност към Радост и лекарите от клиниките, " Моето ново Аз “ затваря един повече от сполучлив сезон, а експертите с неспокойствие чакат новите смели мъже и дами, които са подготвени на всичко, с цел да трансформират себе си от вътрешната страна и извън.

 

В рубриката " Топ 10 “ водещият Филип Буков е събрал пъстра сбирка от десетте най-самохвални и фукащи се VIP персони у нас. Кои са българите, които не пропущат да се похвалят с каквото и да било, ще разберем в събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР