Бургаският рапър Никола Нанев, по прякор Гарджока, който е еднакво

...
Бургаският рапър Никола Нанев, по прякор Гарджока, който е еднакво
Коментари Харесай

Гарджока остави рапа и се зае с...

Бургаският рапър Никола Нанев, по прякор Гарджока, който е еднообразно добре прочут както на хип-хоп почитателите, по този начин и на родната полиция, се е амбицирал да стане конкуренция на родните топ готвачи.

Татуираният " воин " започва кулинарна поредност в канала си в YouTube. Предаването носи името " Кулинарно ми е, Гарджока ". В страницата към този момент има няколко клипа с предписания за национални и добре познати ястия като шкембе супа, вита баница, пържен черен дроб, мусака, странджанка, " мъжка закуска ".



Гарджока постоянно готви с тъмни очила на лицето, което е обсипано с татуировки - по челото, бузите, под очите. На врата на Гарджока под брадичката греят три големи числа - 681. " Шкембето го сложих да се вари, вари се към този момент два часа, готово е ", споделя Гарджока и продължава: " И в този момент какво вършим? Сега взимаме 1 литър прясно мляко и го изсипваме вътре в тенджерата целия литър ". " Защо? ", пита го операторът зад кадър. " Защо, де да знам. Така се прави, по този начин съм се научил ", отвръща му Гарджока и разяснява, че в този момент се чака да заври, а до момента в който заври, споделя, че човек може да си налее биричка.

Новоизлюпеният кулинар има ария с 8 милиона гледания, само че сега рап кариерата му е на пауза. В началото на годината съумя още веднъж да влезе в крими хрониката, откакто провокира гонка по автомагистралата сред Варна и Шумен с крадено такси и полицейски патрули.

Още от 2015 година органите на реда постоянно идват по сигнал в бургаския жк " Славейков ", тъй като младият Гарджок и татко му влизат в чести пререкания и шумни кавги. Тогава рапърът за първи път е настанен в психодиспансер за лекуване, като това няма да е последният път.

Възпяващият живота отвън закона Гарджок се сближава с човек от обкръжението на известния крими воин Малката Рижа. Двамата вършат удар по фризьорския салон на брата на Нанев, откъдето отмъкват тв приемници, машинки за подкастряне, сешоар, олио за брада, крем за лице и прочие Рапърът отървава присъдата поради психиатрична диагноза и остава с мярка " подписка ".

След още няколко къси срещи с полицията се стига до един от най-пикантните случаи в последно време - в края на януари т.г. Гарджока отмъква таксиметров автомобил от Варна и потегля по Автомагистрала " Хемус ", където профучава около три патрулки и е хванат едвам към Шумен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР