Бургаският апелативен съд потвърди мярката на неотклонение задържане под стража“

...
Бургаският апелативен съд потвърди мярката на неотклонение задържане под стража“
Коментари Харесай

Убиецът на украинката е приет в болница

Бургаският апелативен съд удостовери мярката на неотклонение " задържане под стража “ на Павел Георгиев, упрекнат за съзнателно причиняване на гибелта на неговата брачна половинка – 61-годишната украинка Тетяна. Престъплението бе осъществено на 21 май 2020 година в хотел " Българска роза “, в Слънчев бряг. Мъжът е арестуван в ареста с определение на Окръжен съд – Бургас, което той апелира пред въззивната инстанция.

Непосредствено преди оповестения час на правосъдното съвещание бяха показани медицински документи, че обвиненият е бил признат по неотложност в УМБАЛ Бургас и настанен за лекуване на диабет. След приемане на писмена здравна документи удостоверяваща способността на арестуваното лице да взе участие в правосъдното произвеждане персонално и с цел да не се отсрочва правосъдното съвещание, то беше извършено в болничната стая на ендокринологичното поделение, в което се лекува обвиненият. Присъстваха правосъдният състав, прокурорът, бранителят, обвиненият и секретар – протоколистът на Апелативен съд – Бургас, както и чиновниците от Затвора – Бургас, осъществяващи защитата на Георгиев.

Според апелативните съдии първоинстанционният съд вярно е решил, че събраните досега доказателствени материали обосновават рационално съмнение, че обвиненият е направил закононарушението, без да извежда безапелационни заключения за виновността му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР