Бургаските пожарникари с календар с кауза. Те заснеха фотосесия с

...
Бургаските пожарникари с календар с кауза. Те заснеха фотосесия с
Коментари Харесай

Бургаските пожарникари с календар с кауза

Бургаските пожарникари с календар с идея. Те снимаха фотосесия с кучета от приюта в Бургас, съобщи кореспондентът на БГНЕС от черноморския град.

На календара всеки един от пожарникарите театралничи с куче от приюта. Снимките са направени на плажа в Бургас и в студио. Целта е да се призоват хората да си вземат домакински любим от общинския подслон, където множеството кучета са изоставени на улицата от своите стопани.

„ Приехме концепцията с усмивка, с готовност, с мотивация и общото мнение беше, че би трябвало да помогнем, да дадем всичко от себе си и да стане една добра идея. Снимките бяха на два стадия първите бяха на плажа, използвахме хубавото време, а втората част бяха в студио ”, съобщи за БГНЕС пожарникарят Валентин Валентинов.

Бургаските пожарникари към този момент втора година вършат акция с благотворителни календари. Миналата година тя беше ориентирана към децата на починалите пожарникари. Огнеборците се майтапят, че не мислят да последват образеца на австралийските пожарникари и да създадат по-провокативен календар.

„ Акцентираме на други наши достолепия! Не че бихме отстъпили на тях,но гледаме нашите календари да бъдат по-изискани и с избрана идея ”, зави гл. контрольор Асен Асенов

Календарът може да бъде закупен от приюта за кучета. Цената му е 20 лева /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР