Бургаската структура на Продължаваме промяната“ обяви, че приключва работата си

...
Бургаската структура на Продължаваме промяната“ обяви, че приключва работата си
Коментари Харесай

Знаково лице изхвърча от ,,Промяната“ заради ,,подмяна“: Вреден е за имиджа ни!

Бургаската конструкция на „ Продължаваме промяната “ разгласи, че завършва работата си с депутата от групировката Константин Бачийски поради липса на екипност, недобронамерени изявления и „ опит за замяна “ на истинския бранд на СЕК.
Бачийски бе претендент за кмет и общински консултант от листата на партията си „ Средна европейска класа “, откакто Политическа партия и Демократична България не можаха да се схванат за един кандидат-кмет в морския град, предава 24 часа. Спорът бе сред Бачийски и депутата на Демократична България Димитър Найденов.
Ето какво оповестиха от Политическа партия в Бургас:
Общинското управление на локалната конструкция на Продължаваме Промяната в гр. Бургас публично афишира, че приключва съдействието си с Константин Бачийски, водач на Политическа партия „ Средна Европейска Класа “ (СЕК). Това включва и преустановяване на общи политически дейности и начинания с Политическа партия „ Средна Европейска Класа “, до момента в който Бачийски е неин ръководител.
Решението идва след изчерпателен разбор и разискване на дейностите на Председателя на СЕК преди, по време и след акцията за локални избори. Изготвен е отчет, показан пред структурата в Бургас и Изпълнителния съвет на Политическа партия „ Продължаваме Промяната “, който прави оценка политическите послания, интензивност и дейности на К. Бачийски като противоречащи на убежденията на членовете ни и нездравословни за имиджа и активността на структурата в Бургас, както и жителите, които тя съставлява.
Основните аргументи, довели до това решение, включват:
Некоординирани и несъгласувани дейности и цялостна липса на екипност; недобронамерени изявления в медии и обществени мрежи от лица от близкия кръг на К. Бачийски; политическо говорене и послания в прорез с кардинални позиции и политики на Политическа партия „ Продължаваме промяната “; объркваща замяна на истинския бранд на СЕК, за позициониране на локално равнище като „ оригинала на Продължаваме Промяната в Бургас “.
Въз основа на тези обстоятелства, Общински съвет „ Промени Бургас “ декларира, че все още е невъзможна форма на съдействие с Константин Бачийски и Политическа партия СЕК. Това решение е взето в полза на отбрана на интегритета и полезностите на бургаската конструкция на Политическа партия „ Продължаваме Промяната “ и се отнася до общата работа единствено на локално равнище, без да визира националното съдружното съглашение, за което се взимат решения от националните органи на партията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР