Burgas24.bg. "Знаем за предстоящото увеличение на цените на тока за

...
Burgas24.bg. "Знаем за предстоящото увеличение на цените на тока за
Коментари Харесай

Омбудсманът на Бургас подхвана картите за транспорт на пенсионери! Вижте какво предлага!

Burgas24.bg .

"Знаем за идното нарастване на цените на тока за бизнеса, което ще докара до нарастване и на други артикули от първа нужда, в това число и на хляба Знаем междинния размер на пенсията, скъпоструващите медикаменти, от които се нуждае съвсем всеки човек на напреднала възраст. От многочислените недоволства на жители, касаещи повишение на цените за пътешестване в градския превоз, за жалост оставам с чувството, че нарастването на размера на минималните пенсии ще бъде напълно погълнато от нарастването на цените за пътешестване, наред с покачването цените на останалите артикули ", написа публичният медиатор на Бургас Тодор Стамболиев.

Той смята, че пенсионерите, които заплащат близо 19 лева за навършилите 70 години и 23 лева за тези, които са навършили 65 години, не следва да бъдат ограничавани в броя пътувания за месец. Сега те са лимитирани в 50 броя пътувания на месец.
"Тези хора са си заплатили по-високата цена за електронната карта. "Бургасбус " ЕООД не търпи никакви финансови загуби, тъй като цената се резервира. Нека се даде опция тези лица да не бъдат ограничавани в броя на пътуванията, както е сега. Мисля, че това е заслужено и допустимо решение за най-ощетената част от нашите съграждани- пенсионерите ", стимулира предлагането си Стамболиев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР