Бургас стана по-тъмен град за живеене. Това написа до Burgas24.bg

...
Бургас стана по-тъмен град за живеене. Това написа до Burgas24.bg
Коментари Харесай

Високите сметки за ток направиха Бургас по-тъмен град за живеене

" Бургас стана по-тъмен град за живеене ". Това написа до Burgas24.bg четец, който алармира, че в част от улиците на града осветлението е редуцирано. От фотоси, изпратени до нас, се вижда, по какъв начин на бул. " Христо Ботев " лапите светят единствено в  по протежението на едното платно.

От Община Бургас оповестиха за Burgas24.bg , че са подхванати ограничения за намаление на потреблението на ток в града. Причината -  тройно по-високите сметки за улично осветяване. От там прецизираха, че мярката се ползва единствено тук-там, където това няма да се отрази на пътната сигурност. Там уличното осветяване работи единствено от едната страна на улицата.

Другата мярка, която Община Бургас ползва, е включването на уличното осветяване 10 минути по-късно и изключването му 20 минути по-рано.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected], на телефони 0886 49 49 24, 0700 450 24 или на. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило усещане в нашия град и считате, че би трябвало да бъде отразено!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР