Бургас. Музиката е неизменна част от празничната атмосфера. Затова Община

...
Бургас. Музиката е неизменна част от празничната атмосфера. Затова Община
Коментари Харесай

Няколко малки концерта ще допринесат за коледното настроение в Бургас в дните до 25 декември

Бургас. Музиката е неизменима част от празничната атмосфера. Затова Община Бургас и сътрудници приготвят няколко дребни концерта, които да ви развълнуват и ухилен през идващите дни. Това оповестиха от Общината . Събитията ще се проведат по разпоредбите на настоящите условия на здравните управляващи.

На 16 декември, от 19.00 часа, в зрителна зала „ Тончо Русев “ на Културен дом НХК, ще се организира концерт на детски хор „ Милка Стоева “ – „ В очакване на Коледа “. Коледният дух е превзел от дълго време сърцата на дребните и огромни артисти в хора. Програмата, която те приготвят, носи неповторимото чувство за този ярък празник. Свежо въодушевление, забавление и наслада съпровождат осъществяванията на всички участници. Това и ще дарят тези артисти на публиката - прелестно прекарване с най-популярните коледни мелодии.
Входът свободен. На влизане ще се изисква показване на зелен документ.

На 19 декември, от 18.30 часа, ще се състои Коледен концерт на Бургаският духов оркестър, с диригент Анастас Камиларов. Мястото още веднъж е Културен дом НХК. Оркестърът ще извърши известни коледни творби.
Вход свободен. На влизане ще се изисква показване на зелен документ.

На 21 декември, от 17.00 часа, ще се организира предколеден концерт на Бургаския духов оркестър край Елхата на пл. „ Тройката “.

На 23 декември ще свири група „ Горещ пясък “. Това още веднъж ще е при Елхата на пл. „ Тройката “. Началният час отново е 17.00.

На 25 декември, от 14.00 часа, ще се организира коледен концерт на ПФА „ Странджа “, с началник Марио Егов. Мястото е пл. „ Атанас Сиреков “, пред Общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР