Бургас. Много настроение и най-добрите бургаски изпълнители ви очакват тази

...
Бургас. Много настроение и най-добрите бургаски изпълнители ви очакват тази
Коментари Харесай

Концертът Обичам Бургас ще се проведе на 18 септември

Бургас. Много въодушевление и най-хубавите бургаски реализатори ви чакат тази събота от 20.00 часа в Летния спектакъл, с цел да изпратим дружно лятото с прочувствения концерт “Обичам Бургас “. Това оповестиха от Общината .

На сцената ще излязат Тони Димитрова, Стефан Илчев, „ Петте сезона “, Кристина Дончева, Мария Цветкова, Дражо Бошнаков, Ажда Чаушева, дует „ Бургас “, „ Фортисимо “, Стефка Емилова, Яни Николов, Кристиан Грънчаров, Мария Гогушева, вокална групировка " Морски песъчинки " и детска вокална група " Изгревчета ".

" Изключително атрактивният и живописен театър е въодушевен от любовта и идеята да си бургазлия и е самобитен край на бургаското културно лято. От сцената ще звучат най-големите шлагери на бургаските звезди и стихове на обичани поети, които носят страстта на Бургас и голямата и цветна душа на бургазлията. Всички песни са режисирани със специфична хореография, за която ще се погрижат танцова групировка „ Expose Team ” и „ XNRG crew ”, Клуб по спортни танци „ Бургас 1975 “, Клуб по спортна акробатика „ Нефтохимик – 2011 “. Спектакълът ще бъде извънредно зрелищен с впечатляващо светлинно шоу ", показват от Общината.

Всеки посетител на Летния спектакъл по традиция ще получи своето флагче с надпис „ Обичам Бургас “. Публиката ще бъде участник в спектакъла. Билети могат да се закупят от каса „ Часовника “ и на място в деня на концерта.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР