Бум на бубулечките в градския транспорт Дървеници атакуваха обществения транспорт

...
Бум на бубулечките в градския транспорт Дървеници атакуваха обществения транспорт
Коментари Харесай

Дървеници нападнаха Франция

Бум на бубулечките в градския превоз
Дървеници нападнаха публичния превоз във Франция. Десетки видеа на възмутени пасажери заляха интернет пространството. Наложи се транспортният министър да свика незабавна среща на управителни органи в бранша.

Любопитното е, че нашествието идва в миг на дейна акция, която държавното управление води в поддръжка на своите железници за сметка на по-сериозно замърсяващите самолети. От управата на жп превоза оповестиха, че вкарват непоколебим протокол. Ако в даден трен бъдат видяни дървеници, пасажерите ще бъдат премествани в различен до осъществяване на ревизия и обезпаразитяване.

Все отново от железниците не престават да отхвърлят, че проблем с буболечките съществува. Според хората обаче те се виждат даже денем, което е нетипично за тях.

В отчет от юли Френската организация за здраве и храни споделя, че през последните пет години, дървеници са заразили едно на всеки 10 семейства в страната. А продажбите на артикули в битката с тях са скочили с цели 30% през последните седмици.

Заместник-кметът на Париж прикани застрахователните компании да включат риска от дървеници в жилищните застраховки. По думите му постоянно хората с ниски приходи нямат средства да наемат компании за битка с вредителите, а по този начин заразяват и околните жилища.

Дървениците във Франция се трансфораха в занимателна тематика освен в Европа, само че и оттатък Океана. Дегизиран като Макрон, с барета, багета и чаша вино, американският водещ Джими Фалън изпя иронично парче за наличието на насекомите, които от седмици тревожат франзуците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР