Булфото и ХиполендМасирана проверка започнаха властите срещу веригата магазини за

...
Булфото и ХиполендМасирана проверка започнаха властите срещу веригата магазини за
Коментари Харесай

Евроком: Пратиха НАП и Икономическа полиция в магазини Хиполенд, чиито собственик протестира срещу властта

Булфото и Хиполенд

Масирана инспекция започнаха управляващите против веригата магазини за играчки Хиполенд ден откакто притежателят ѝ разгласи, че поддържа митингите, а синът му е потърпевш неприятно от сълзотворния газ на полицията.

Около 20 чиновници на Национална агенция за приходите, Икономическа полиция и Главна дирекция " Надзор на пазара " са отишли рано тази заран в базата на веригата в столичния квартал Казичене. Данъчни пък са влезнали в магазините им за играчки.

На втори септември, когато полицията разгони протестиращите с пердах и сълзотворен газ, собственикът на веригата Мариан Колев разгласи, че 17-годишният му наследник му е бил обгазен с химическо вещество и е бил на косъм да загуби зрението си.

" Горд съм, че през целия си умишлен живот съм основал и развъртвам бизнес, че давам работа на над 350 индивида, че заплащам до стотинка плануваните от законите налози и осигуровки, с цел да обезпечавам заплатите в това число на хората, които през днешния ден ни " пазят ", обгазявайки и ослепявайки децата ни ", написа тогава Мариан Колев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР