Булдозер разорава дюните на плажа на къмпинг Юг, алармираха в

...
Булдозер разорава дюните на плажа на къмпинг Юг, алармираха в
Коментари Харесай

Булдозер съсипва дюните на къмпинг Юг

Булдозер разорава дюните на плажа на къмпинг " Юг ", сигнализираха в обществената мрежа Фейсбук жители, милеещи за достоверния тип на родното Черноморие. Природозащитниците се гневят, че за следващ път се унищожават неповторими растителни типове върху пясъчните формирания.

" Виждате ли растенията? Те дефинират, че това са предпазените пясъчни дюни! Но те не са нанесени преднамерено в профилираните карти, крити до момента повече от 7 години от Министерство на регионалното развитие и други институции. На това място, къмпинг " Юг ", доста от дюните въобще не са нанесени, на тях сега има ситуирани " каравани " (извинете апартаменти), а други са към този момент унищожени или се унищожават сега. ", пишат те.

" Унищожението на дюни е закононарушение по наказателния кодекс, по което се планува наказване до 3 години отнемане от независимост и санкция до 100 000 лв. ", напомнят от " Да запазим Корал ".

" Умоляваме Министерство на вътрешните работи, в лицето на служебния министър Бойко Рашков, неотложно да се самосезира и да подведе под отговорност забърканите лица ", зоват те новата служебна власт.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР