Буквално в рамките на няколко дни втори „известен“ имот беше

...
Буквално в рамките на няколко дни втори „известен“ имот беше
Коментари Харесай

Култов имот се отдава под наем


Буквално в границите на няколко дни втори „ прочут “ парцел беше качен в платформата Airbnb за отдаване чартърен. След като къщата, в която е сниман част от кино лентата „ Домът на Gucci “, чиято премиера беше преди дни, през днешния ден в платформата към този момент се предлага и различен паметен парцел – къщата, в която е сниман „ Сам у дома “. Тя се намира в щата Илинойс. Може да бъде наета единствено на 12 декември. Пребиваването на гостите се провежда от най-големия брат на Кевин – Бъз Маккалистър.

Резервацията ще бъде отворена на 7 декември в 14.00 ч. по Източно време. Към момента към момента не е посочена цената на въпросната нощувка.

„ Въпреки, че в този момент сме по-големи и по-мъдри (аз даже имам компания за охрана), в никакъв случай няма да бъдем толкоз остарели за празнични смешки. Затова, до момента в който сме в отпуск, поканвам група палавници, да лудуват на воля в моя дом от детските ми години на 12 декември “, написа в обявата оповестена в Airbnb Бъз, чиято роля беше изиграна от Дейвид Д. Ритрей.

„ След като огладнеете, ще може да се насладите на всякаква вкусна храна, която желаете, в това число най-хубавата пица в Чикаго и вечеря от макарони и сирене в печка. След това ще може да се насладите на кино лентата „ Home Sweet Home Alone “ 1990 година “, написа още в обявата.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР