bTV се отнася с огромно уважение към всеки талант. Това

...
bTV се отнася с огромно уважение към всеки талант. Това
Коментари Харесай

След обвиненията на Кацаров към „Гласът на България“, bTV проговориха: Съжаляваме за отпадането

bTV се отнася с голямо почитание към всеки гений.
Това се споделя в публична позиция bTV Media Group по отношение на появилите се изказвания в общественото пространство от изнемощял участник в „ Гласът на България “. Съжаляваме за отпадането на господин Константин Кацаров от музикалната конкуренция по време на Нокаутите в неделната вечер на 26.11.2023 година Подхождаме с цялостно почитание към персоналното мнение и изразена позиция на господин Кацаров и разбираме неговото отчаяние от отпадането му от надпреварата. Същевременно, oтправените обвинявания към продукцията са изцяло неоснователни.
Екипът на продукцията неведнъж е потвърдил своя професионализъм в организацията на едни от най-популярните телевизионни формати и е затвърдила отлични взаимоотношения със стотици участници, които са били част от предаванията. „ Гласът на България “ към този момент 10 сполучливи телевизионни сезона дава опция за изява на български актьори и поддържа развиването на млади музикални гении. Треньорите в предаването са потвърдени музиканти и реализатори с богат опит и построен престиж на българския музикален пазар, бендът е формиран от едни от най-изявените и сполучливи музиканти, а зад кадър, в продукцията работи огромен екип от експерти, които подкрепят във всеки един стадий подготовката на участниците.
bTV изрично отхвърля отправените обвинявания и внушения. Следваме най-хубавите правила за произвеждане на телевизионно наличие и няма да допуснем да се очерня името на предаването и да се хвърля сянка върху професионализма на екипа на продукцията. bTV следи развиването на тематиката и има подготвеност да предприеме нужните дейности, с цел да отбрани положителното име и известност на предаването.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР