bTV направиха отчаян опит да замажат гафа, който направи майката

...
bTV направиха отчаян опит да замажат гафа, който направи майката
Коментари Харесай

Поведението на свекървището на Валерия от „Ергенът“ претърпя пълен обрат

bTV направиха обезверен опит да замажат гафа, който направи майката на „ Ергенът “ Евгени Генчев.

 

В този ред на мисли малкия екран излъчи репортаж от рождения ден на татко му, който се е провел на морския бряг. На него с изключение на синът му, е участвала и Валерия. Разбира се главният воин бе майката Светла, която не пропусна шанса да се оправдае, че по време на фотосите в Турция  е била напрегнат и точно този факт нарочи за провинен за държанието й.

 

Факт е обаче, че заради една или друга причина държанието на свекървата е претърпяло цялостен поврат. Тя изиска бъдещото отроче на сина й и манекенката да бъде кръстено на нея. по този начин и не стана ясно обаче по какъв начин се споделят двете отрочета на брата на Евгени и дали някое от тях е възобновило името й. Това за следващ път сподели наглостта й и какъв брой бързо се извърта според от обстановката.

 

Припомняме, че в следствие Светла Генчева даже съобщи, че доста е харесала бъдещата си снаха. Думите й даже влязоха в централните вести на медия.

Разбира се мрежата също изригна против майката на „ Ергенът “. След като разпъна на кръст с въпросите си Валерия, в интернет пространството се майтапят, че без значение пола на бъдещото отроче на Евгени и половинката му, то наложително ще носи името Светла. Зрителите са уверени, че свекървището ще вгорчи живота на младите.

Инфо: blitz.bg

Тагове: „ Ергенът “ Евгени Генчев btv Светла Генчева Валерия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР