БСП с първа реакция в централата на партията след първоначалните

...
БСП с първа реакция в централата на партията след първоначалните
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Трябва да има кабинет, оставката ми не е на дневен ред

БСП с първа реакция в централата на партията след първичните резултати от вота.  Първите данни отреждат трето или четвърто място на " алените ".

Лидерът на партията Корнелия Нинова регистрира ниската изборна интензивност. По думите й идващия парламент ще започва с доста ниска легитимност. " Няма сериозна смяна от предишните избори, още веднъж сме в изходна точка ", сподели Нинова.
 Хаджигенов: ГЕРБ си отидоха дефинитивно Хаджигенов: ГЕРБ си отидоха дефинитивно
ГЕРБ си отидоха дефинитивно, това демонстрират резултатите. Това съобщи съпредседателят на обединението " Изправи се! Мутри вън! " Николай Хаджи...

" Трябва да има постоянно държавно управление, което да стартира дълбоките и същински промени ", безапелационна бе Нинова. Тя регистрира, че Българска социалистическа партия повтаря резултатите си от вота през април и ще продължи да търси обединяване вляво.

" Не стои на дневен ред въпросът ми за оставка ", разгласи Нинова.

На въпрос дали Българска социалистическа партия би подкрепила Има Такъв Народ за основаване на държавното управление тя разгласи, че този път тя няма да бъде безузсловна. " Ако сме държавници би трябвало да излъчим държавно управление. Длъжни сме да го създадем, с цел да не хвърлим България в политически безпорядък ", разяснява още Нинова. Според нея най-важните въпроси са бюджета и Плана за възобновяване.

Нинова сподели, че една от аргументите за резултата е и машинното гласоподаване, тъй като част от гласоподавателите на партията се отказали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР