БСП разкри козовете си за изборите в София. Социалистите правят

...
БСП разкри козовете си за изборите в София. Социалистите правят
Коментари Харесай

БСП разкри козовете си за изборите в София. Изненадата

БСП разкри козовете си за изборите в София. Социалистите вършат необятна лява коалиция за локалния избор в столицата. Те ще явят дружно с обединяване " Левицата ".

Предстоят и дефинитивни диалози за това дали синдикалистът Ваня Григорова ще е общият им претендент за кмет на столицата.
-->
Сред целите на левите партии е и опазването на Паметника на руската войска, по тази причина и тъкмо пред него през днешния ден те оповестиха новото обединяване.

Лидерът на столичните социалисти Иван Таков уточни, че на 2 септември има градска конференция, на която всичко това следва да бъде в съгласие, само че разгласи, че Григорова е получила поддръжката на 24 районни конференции на Българска социалистическа партия в София. Таков добави, че в локалната коалиция ще вземат участие над 10 партии и обединения.

По думите му на среща с министъра на вътрешните работи те са получили увещание от него и екипа му, че ще има задоволително засилено полицейско наличие и няма да се разрешават повече провокации на Паметника на Съветската войска и вандалски дейности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР