БСП предлага таван на цените и минимална заплата от 850

...
БСП предлага таван на цените и минимална заплата от 850
Коментари Харесай

Истина? Нинова каза новата минимална заплата

БСП предлага таван на цените и минимална заплата от 850 лв.. Това разгласи пред публицисти в Народното събрание водачът на социалистите Корнелия Нинова.

Няма да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане, посочи ръководителят на Българска социалистическа партия.
-->
Представители на политически сили в 48-ото Народно заседание ще обсъдят през днешния ден стопански ограничения. Поканата за среща е на " Българска социалистическа партия за България " към партиите, с цел да се търси решение за незабавни ограничения за поддръжка на фамилиите и стопанската система до края на годината.

Според водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова основните тематики за българските жители са високите цени и ниски приходи, инфлацията и неналичието на предвидимост. Тя прикани партиите да обсъдят ограничения, като тавана на цените на ток, газ, вода и парно, както и бюджета за 2023 година

От " Продължаваме Промяната " изпратиха известие до медиите, в което показаха, че Калина Константинова, Искрен Арабаджиев и Венко Сабрутев от партията ще се срещнат с представители на Българска социалистическа партия, с цел да показват акцентите в обществената и икономическата стратегия на партията, за която партията ще търси поддръжка в новия парламент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР