БСП остро разкритикува в своя нарочна позиция изнесените в медийни

...
БСП остро разкритикува в своя нарочна позиция изнесените в медийни
Коментари Харесай

БСП: ГЕРБ арогантно узурпираха кметското място в Мъглиж


Българска социалистическа партия остро разкритикува в своя нарочна позиция изнесените в медийни репортажи данни за неприкрито пазаруване на гласове от ГЕРБ на частичните локални избори в община Мъглиж на 28 февруари. От партията приканват в позицията за обединяване на всички партии и обединения, без ГЕРБ, за запазване гласа на всички жители.

В позицията се споделя:

Цяла България видя по какъв начин ГЕРБ победи през вчерашния ден на частичните локални избори в Мъглиж – с безпардонни и неприкрити операции. С използването на хора и пазаруването на гласовете им.

Телевизиите демонстрираха във видеозпис, че всяка морална и законова норма е престъпена и погазена от ГЕРБ.Показно, жестоко и надменно кметското място бе узурпирано и това стана обществено притежание.

Българска социалистическа партия приканва всички, без ГЕРБ, да проявим остра непоносимост към всички разновидности и механизми на опорочаването на вота. Да се обединим и да се противопоставим на всички порочни практики за замяна на волята на българските гласоподаватели – познати и нови форми на нападателно вмешателство в изборния развой.

Нека опазим гласа на всеки български жител!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР