“БСП не е просто една абревиатура. БСП смесва историята с

...
“БСП не е просто една абревиатура. БСП смесва историята с
Коментари Харесай

Кога ще фалира страната! Бесепар каза условието

“БСП не е просто една абревиатура. Българска социалистическа партия смесва историята с напредъка.

По думите на Георги Ангелов, рецесиите идват и си отиват, само че това, което не си отива е демографската рецесия. “Затова ние, младите от Българска социалистическа партия, се обръщаме към младите българи. Защото ние би трябвало да запазим тези хора в България ”, уточни той.

-->

Младият претендент за депутат цитира данни на Национален статистически институт, съгласно които към 2030 година работната мощ в България ще се стопи с 10%. “А 2030 година е на следващия ден и в случай че не вземем незабавни ограничения да увеличим прираста на популацията, ние сме изчезнали ”, акцентира Георги Ангелов и уточни, че по тази причина Българска социалистическа партия предлага отпадане на налога общ приход на лицата до 26-годишна възраст,

Според Проданов обществото е подготвяно от служебното държавно управление за стягане на коланите. “БСП е изрично срещу това и твърдо ще се противопоставим в идващото ръководство. България е с максимален дял от хора, които са в риск от беднотия в Европейски Съюз. Пари има, ние оставихме бюджета на милиард и половина лв. остатък през юли месец.

Какво се е случило с него през август месец, това би трябвало да го каже служебния министър на финансите, който апропо беше заместник-министър в постоянния кабинет и беше част от подготовката на този бюджет ”, сподели още социалистът.

“Защото в последните 12 години по този начин се правеха бюджетите. Ние предпочетохме да ги раздадем на хората ”, означи Проданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР