БСП излезе с позиция, в която призовават да се търсят

...
БСП излезе с позиция, в която призовават да се търсят
Коментари Харесай

БСП: Трябва да търсим всякакви варианти за газови доставки, включително и от "Газпром"

Българска социалистическа партия излезе с позиция, в която приканват да се търсят всевъзможни благоприятни условия за газови доставки, в това число и от " Газпром ".

" Още през април предвидихме задаващата се рецесия с доставките на газ и последствията от нея. Тогава декларирахме ясна позиция, която поредно поддържаме и през днешния ден: би трябвало да се възстановят договарянията с “Газпром ”. Трябва да подсигуряваме непоклатимост, сигурност и предвидимост на стопанската система и хората.

Ние сме за диверсификация на доставките на природен газ, само че на този стадий те не обезпечават нужните количества и са прекомерно скъпи за българската стопанска система и семействата.

Загрижени сме за 28 000 български компании, които употребяват газ, за 250 000 служащи в тях, които могат да изгубят работа и за топлофикациите, които би трябвало да обезпечат топлота за фамилиите през зимата.

Водени от българския интерес считаме, че би трябвало да се търсят всички благоприятни условия, в това число доставки от “Газпром ”, по този начин както направиха редица европейски страни. ", се споделя в позицията на социалистическата партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР