БСП е на балотаж в 12 областни града и имаме

...
БСП е на балотаж в 12 областни града и имаме
Коментари Харесай

Свиленски: Имаме реален шанс за поне 7 области

БСП е на балотаж в 12 регионални града и имаме действителни шансове да спечелим в най-малко седем, съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски в ефира на bTV. Той сподели, че победа за левицата е удвояване броя на кметовете, увеличение с 20% броя на общинските съветници и увеличение на изборната интензивност.

„ Нека българските жители да не бъдат милостиви и да не простят толкоз елементарно, тъй като вредите, които нанесоха ГЕРБ и Борисов в страната – са неизлечими. Хората са заплашвани, че ще бъдат уволнени от работа или че няма да им доставят дървата за зимата ”, сподели още Свиленски.

Смяна на модела и ръководството няма по какъв начин да станат със същия кмет, съобщи още зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ във връзка на информацията, че Йорданка Фандъкова е отишла в централата „ Демократична България ” по-рано през днешния ден.

„ Знам, че съпредседателят на „ Демократична България ” и Борис Бонев са се оповестили за промяна на модела и смяна в ръководството на София – в случай че тези хора са откровени, би трябвало да излязат да гласоподават и да поддържат госпожа Манолова. Тя е единственият сега претендент на смяната, преди три дни бяха повече ”, добави социалистът.

По думите на Свиленски е наложително Мая Манолова да се обърне към всички политически сили за поддръжка. Той сподели още, че за първи път ГЕРБ не печелят районните кметства в столицата на първи тур и напомни, че в 22 региона ще има балотажи, като в 12 от тях вземат участие „ Демократична България ”, а в 10 –БСП.

Моделът е ГЕРБ, всички останали са опция. Ниската изборна интензивност и дезаинтересоваността на хората водят до увеличение на купения и корпоративен избор,  уточни Свиленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР