Бруклин записа втората си победа в предсезонната подготовка, надигравайки Лос

...
Бруклин записа втората си победа в предсезонната подготовка, надигравайки Лос
Коментари Харесай

Бруклин с победа срещу Лейкърс в Шанхай

Бруклин записа втората си победа в предсезонната подготовка, надигравайки Лос Анджелис Лейкърс със 114:111 в Шанхай. Нетс на процедура играха без Кайри Ървинг, който стартира в стартовата петица, само че напусна терена след към минута игра. Гардът, който играе със специфична защитна маска поради фрактура на лицето, получи удар от Ражон Рондо и по този начин и не се завърна на терена.

Спенсър Динуиди вкара 20 точки и направи 7 асистенции за триумфа на нюйоркчани, Ториан Принс означи 18, само че напусна за шест персонални нарушавания, а Джанан Муса завърши с 16 точки. Джо Харис, Тио Пинсън и Родионс Куручс вкараха по 10 точки всеки.

AD with the swat. Bron with the finish. It’s a Show.

(: @SpectrumSN) pic.twitter.com/h8yQFTLXMK
— Los Angeles Lakers (@Lakers) October 10, 2019
Първата четвърт бе за калифорнийци, които поведоха с 29:33, а по-късно останаха отпред и през огромна част от втория интервал, само че Нетс съумяха да затворят полувремето мощно, с цел да се отдръпват с задатък от 57:55 на почивката. ЛеБрон Джеймс и съотборниците му отново си върнаха водачеството за 84:87 преди заключителните 12 минути, в които Бруклин съумя да се пребори за успеха, пристигнала след 114:111. Давид Нуаба узакони триумфа на своя тим със забивка в заключителние секунди.

.@dnwaba0 SLAMS this one home! pic.twitter.com/8NNk0FRFH4
— Brooklyn Nets (@BrooklynNets) October 10, 2019
Джеймс бе най-хубав за Лейкърс с 20 точки, 6 битки и 2 асистенции за 25 минути. Рондо добави 18 точки плюс 6 асистенции, а Антъни Дейвис вкара 16 точки при втората си поява в формален мач с екипа на Ел Ей. Джавейл МакГий също се показа устойчиво с 6 точки, 11 битки и 5 чадъра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР