Броят на инструментите за търговия, достъпни за инвеститорите, непрекъснато нараства.

...
Броят на инструментите за търговия, достъпни за инвеститорите, непрекъснато нараства.
Коментари Харесай

Видове бинарни опции и опасности

Броят на инструментите за търговия, налични за вложителите, непрестанно нараства. Бинарните варианти са относително нови.
Техният главен принцип се основава на прогнозиране на динамичността на измененията в цената на даден актив. Въпреки привидната елементарност, такива транзакции мъчно могат да се нарекат елементарна интервенция. Ето за какво, има смисъл да разгледаме тематиката по-подробно и да дадем както определение на термина, по този начин и изложение на главните типове бинарни варианти, които се употребяват на процедура през днешния ден.

Какво съставляват бинарните варианти?
-->
Двоичен (други постоянно употребявани имена - цифров, закрепена облага, " всичко или нищо " ) е алтернатива, която планува избор на един от два сюжета за развиване на събитията - нарастване или понижаване на цената на даден актив. Ако наддаващият е прав, той печели. В противоположен случай той губи средствата, изразходвани за покупката на опцията. Важни наложителни условия на договорката са фиксирането на облаги и времето, през което се трансформира цената на актива.

Популярността на инструмента за търговия продължава да пораства. Включително - заради появяването на няколко разновидности на такива транзакции едновременно и относителната лекост на присъединяване в тяхната комисия.

Защо са нужни варианти и кой ги употребява?

Бинарните варианти могат да се нарекат опростена версия на елементарните варианти. Последните са отговорности за закупуване или продажба на артикул след несъмнено време на избрана цена. Основната разлика сред бинарните е неналичието на нужда от фактически осъществяване на договорка за покупко-продажба - приказваме единствено за фиксиране на промени в цената на актив и последствията от такова решение.

В резултат на това е допустимо да се реализиран няколко обилни преимущества едновременно, в това число:

Минимален предел за влизане. За да участвате в търга, е задоволителна дребна сума, на някои уеб сайтове - единствено Щатски долар 5-10. А съществени размери транзакции могат да бъдат реализирани с вложение на $300-500. Почти всяка различна алтернатива за борсова търговия изисква доста по-голяма инвестиция.

Ефективност. Продължителността на множеството бинарни варианти е от минута до няколко минути. Това е фундаментално друго както от класическите варианти, по този начин и от търговията, да вземем за пример, на обичайния Forex пазар. Благодарение на интензивността на транзакциите се реализира висок оборот на средства и вследствие на това опция за осъществяване на съществени облаги. Важно е да запомните, че неуспехът води до сходни цифри, само че към този момент негативни.

Простота. Въпреки появяването на няколко разновидности на бинарни варианти, всички те са доста по-прости от различните принадлежности за търговия. Дори спрямо форекс, където валутните двойки се търгуват, като се вземат поради суапове, спредове, стоп загуби и други комплицирани и неразбираеми аспекти за елементарния вложител, бинарните варианти изискват най-малко механически знания. И лишава малко време, с цел да ги овладеете.

Като умозаключение можем още веднъж да напомним един доста значим миг. Търговията с бинарни варианти е елементарна, бърза и комфортна. Но всичко това не подсигурява облага и е съпроводено със съществени опасности. Вероятният приход е огромен, както и шансът да загубите наличните средства. За повече информация .

Кой се интересува от търговия с бинарни варианти?

На първо място - вложители, които не желаят да чакат възвръщаемост на инвестицията дълго време или които нямат съществени капиталови запаси. За тях изброените нагоре преимущества на комерсиалния инструмент стават изключително настоящи.

Втората категория заинтригувани участници са брокери. Те се интересуват от увеличение на размера на всевъзможни покупко-продажби на финансовите пазари, защото получават комисионна от оборота.

Не забравяйте за третата категория участници в търговията с бинарни варианти. Говорим за измамници, чийто брой е доста огромен както измежду брокерските компании, по този начин и измежду онлайн платформите, участващи в интервенции. Тук също би трябвало да се означи, че регулаторите на финансовите пазари на разнообразни страни - Съединени американски щати, Канада, Франция и други - реагират остро на неточните дейности на уредниците на търга. В редица страни, да вземем за пример Белгия и Израел, бинарните варианти са просто неразрешени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР